Orezul se fierbe in apa cu sare.
Feliile de soia se fierb in 2 l de apa cca.30 minute,impreuna cu concentratul de legume.Se lasa apoi sa se scurga.
Intr-o tigaie wok,se incing 2 linguri ulei si se prajesc inauntru bucatile de soia ,care au fost date inainte prin 2 linguri de amidon;se scot pe o farfurie.Se adauga si restul de ulei si se calesc ceapa tocata si ghimbirul taiat cubulete.Apoi se pun legumele congelate si se caleste totul la foc mijlociu.
Otetul se amesteca cu o lingura zahar,sosul de soia,vinul ,bulionul,1 lingura apa ,putina sare si restul amidonului.Se pune acest sos in tigaie ,peste
legume.Se introduc si bucatile de soia in tigaie sa se incalzeasca.
Se servesc legumele si soia alaturi de garnitura de orez.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii