Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu un strop de sare.Adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie si zaharul vanilat).Incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.Amestecam bine cu o lingura de lemn.
Ungem o forma de guguluf cu ulei si o tapetam cu faina.
Turnam jumatate din aluatul pregatit mai sus, in forma.
In cealalta jumatate de aluat incorporam cacao si apoi turnam peste aluatul alb.
Preincalzim cuptorul.
Dam la cuptor ,la 180 grade pana cand prajitura este bine facuta(facem testul scobitorii)
Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca iar apoi scoatem guguluful din forma si il taiem pe jumatate,orizontal.
Scobim partea de jos a gugulufului
umplem cu dulceata
Punem capacul
si apoi ornam..........eu am folosit frisca,ciocolata alba si visine.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii