pt blat: separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine, adaugam treptat zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare care nu curge.
punem pe rand galbenusurile si uleiul, amestecam usor sa se omogenizeze bine, adauga si faina cernuta, praful de copt, stafidele, vanilia esenta de rom.
turnam compozitia in forma de guguluf unsa cu ulei si presarata cu faina.
merele le curatam de coaja si le taiem felii.
feliile de la un mar le presaram cu scortisoara si o lingura de faina, apoi le introducem in picioare (adica vertical) in aluat, celelalte le punem pe deasupra si presaram scortisoara.
introducem tava la copt in cuptorul incins.
deasupra am ornat cu ciocolata topita.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii