Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu se lipeasca - asta depinde si de vas in mare masura. Cand incepe sa clocoteasca puneti in ploaie grisul si amestecati. Lasati sa mai fiarba 3-4 minute, amestecand in continuu.
Gata, micul dejun in 10 minute.
Il puteti servi cald, cu scortisoara, sau rece, dupa preferinta. Eu l-am pus intr-un castron, l-am lasat sa se raceasca putin, l-am rasturnat si am turnat niste dulceata de cirese amare primita in dar.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii