Se aleg frunze proaspete de menta,se spala si se zdrobesc in mojar,asa se va pastra aroma speciala a mentei.
Se spala lamaia, se taie marunt si se pune la congelat,se lasa la congelat cam 24 de ore, apoi se scoate si se lasa la dezghetat, cam cat sa putem lua din ea cat trebuie.
Se taie patru felii fine de ghimbir.
Se pun ingredientele la blender si se mixeaza bine,apoi se toarna apa plata si se mai mixeaza pret de cateva secunde. Se serveste rece.
Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii