Cele 3 oua se bat cu zaharul bine, apoi se adauga iaurtul si uleiul si se continua amestecarea. Adaugati praful de copt si coaja de la lamaie. Treptat se adauga in compozitie foile de placinta rupte. Se coace aproximativ 30 min pana se rumeneste putin.
In timp ce prajitura este la cuptor, intr-o cratita caramelizati cana cu zahar peste care puneti un litru de apa si zeama de la lamaie. Turnati siropul peste prajitura fierbinte imediat dupa ce o scoateti din cuptor.
Serviti prajitura rece.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii