Cartofii se spala si se curata de coaja,dupa care ii taiem cuburi mici;
In beschamela pregatita dar calda adaugam praful de cury,dupa care omogenizam bine;
Punem pastele la fiert,in apa fiarta cu sare,separat fierbem cartofii ,dar fara sa-i faramam,ii scurgem si ii punem la calit in unt topit ,impreuna cu baconul
Le calim,dupa care adaugam smantana si le dam deoparte;
Pastele fierte si scurse le amestecam cu sosul pregatit mai sus dupa care trecem la asamblare;
Ungem o tava cu putina beschamela,adaugam un strat de paste,dupa care un alt strat de beschamela si unul de paste,iar ultimul strat de beschamela ,parmezan sau cascaval ras si felii de mozzarella;Saram pepam introducem la cuptor cam 25-30 minute dupa care se poate servii!
-pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii