Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Asezam alternativ cate un strat de dovlecei, rosii si iaurt pana se termina cu stratul de iaurt. Intre fiecare strat se presara sare, piper, usturoi, marar si patrunjel tocat. Presaram cascavalul ras deasupra si dam la cuptorul incalzit la 180*C circa 20-25 minute.Putem imbunatatii reteta si gustul adugand cate un strat de vinete.Se poate servi si rece. Pofta buna!!!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii