-Se curata hulughitele,se spala si se pun pe o tabla,gratar,la copt si se presoara putina sare peste ele.Din cand in cand se mai intorc pe o parte si pe alta.
-Se taie bucata de carne in felii nu prea groase,nu prea subtiri si se pun intr-un vas.Peste carne se adauga amestec de condimente pentru pizza(o adevarata explozie de arome,acest amestec),se adauga sare dupa gust,boabe de coriandru,se amesteca si se pun bucatile de carne pe gratar,la foc potrivit.Se servesc cand sunt gata cu mustar,legume crude si ce mai doreste fiecare.Sa aveti pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii