Se curata cartofii si se taie in patru, apoi se pun la fiert in apa cu sare si frunze de patrunjel.
Se bat feliile de gratar si se condimenteaza dupa gust.
Se incinge o tigaie, se pune putin ulei si se pun la prajit feliile de carne. Dupa cca 2 min, se intorc feliile si se aseaza rondelele de ceapa rosie pe gratare, se sareaza se se mai pune putin piper pe ceapa. Dupa ce bucatile de carne s-au prajit pe o parte, se iau cu grija rondelele de ceapa, se intoarce carnea pe partea cealalata, si se aseaza din nou rondelele de ceapa pe carne. La final, se intoarce carnea din nou cu fata in jos, cu tot cu rondelele de ceapa, pentru a se praji putin si ceapa.
Se servesc fie cu cartofi, sau macaroane, sau cu o alta garnitura de legume, dupa preferinte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii