Feliile de carne se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, delikat, boia, se ung cu putin ulei si se tin la rece cam 1 ora inainte de-a fi puse pe gratar.
Se curata cartofii si se taie in felii groase. Se pun la fiert si se fierb 10 minute (din momentul fierberii). Dupa cele 10 minute se storc de apa si se pun la parjit in baie de ulei. Se scoate carnea de la frigider si se pune pe gratar la prajit. Dupa ce s-au prajit cartofii se aseaza pe platou alaturi de feliile de carne si se servesc cu muraturi sau salata de rosii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii