Aripioarele spalate si sterse se condimenteaza cu sare, piper, condimente pentru gratar de pui si se indoaie trecand varful aripioarei in spatele capatului mai gros.
Din carne de pui tocata (sau pieptul si pulpele tocate) si condimentata cu usturoi tocat foarte fin (sau granulat), sare, piper, paprika, 1 lingurita bicarbonat de sodiu se formeaza mititeii cu mana uda sau unsa cu ulei.
Se lasa la rece cam 30 minute (puteti pregati totul cu o seara inainte, gratarul va fi mult mai gustos).
Asezati aripioarele si mititeii pe gratar (pe aragaz sau afara la picnic) si lasati pana se rumesc frumos.
Garnisiti cu verdeata tocata.
Se servesc cu salata, mustar, mujdei, sos de usuroi (sos Yoli), cartofi prajiti sau piure, hrean ras su cu ce preferati.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii