Am taiat fructul in doua jumatati egale, iar cu ajutorul cutitului l-am desprins usor de pielita alba, de jur imprejurul cojii, dar nu l-am desprins din ea. Apoi am asezat jumatatile intr-un vas de jena si am pregatit glazura, amestecand mierea cu esentele (menta se combina perfect cu sucul de grapefrupt, dand o nota exotica si racoritoare, iar romul intensifica gustul dulce-amarui ). Glazura astfel obtinuta am turnat-o peste fruct si am introdus totul in cuptorul preincalzit la 180 grade, unde le-am lasat cca 20 min. Siropul rezultat a dat putin pe margini si s-a vazut ca s-a ingrosat...eu l-am adunat cu lingurita si l-am pus inapoi peste grapefrupt, unde ii era locul. Am servit acest desert elegant direct din coaja, dupa ce s-a racorit si a ajuns la temperatura camerei.
Enjoy!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii