Se varsă sucul de fructe, un cocktail alcoolizat sau nu, un mix de sorbet etc, într- un recipient nu prea adânc. Un exemplu ? Păi, o farfurie de inox!
Apoi se râcâie în ace fine, ca nişte cristale de gheaţă, de zăpadă.
Treptat, săpăm,cristalele se formează şi ajungem la fundul recipientului. Începem să zgâriem după 1 h, repetăm de 2 sau 3 ori, nu e complicat.
Reţeta asta e aflata de la străini, nu stiu cum se numeste in romaneste! Poate îmi spuneţi voi! Mie imi place! Am facut-o din visine!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii