Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si se feliaza pe lung. Intr-o farfurie sau bol se amesteca pesmetul cu sare sau vegeta(deli`kat), piper, putin praf de chilli (pentru doritori) si putin busuioc. Se ia o felie de piept de pui peste care se aseaza o felie de cascaval care sa acopere aproape toata suprafata feliei de piept(preferabil a se lasa cca. 5mm liber de jur imprejur pentru a se putea incheia), o felie de salam sau sunca si 2-3 felii de ciuperci(in functie de marime). Apoi se impatura pieptul de pui o data(sau se ruleaza), se apasa pe margini, se umezeste cu putina apa sau ou si se da prin pesmetul amestecat cu condimente. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune gordon bleu-ul la prajit la foc mediu timp de circa 5 min. Se servesc presarati cu parmezan ras sau cu cartofi prajiti presarati cu parmezan ras.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii