Laptele caldut se mesteca cu drojdia, zaharul, praful de sare, uleiul si oul. Se adauga faina in ploaie si se framanta bine.
Se lasa la crescut la loc caldut circa 1 ora.
Se intinde o foaie de 0.5 cm grosime. Se taie cercuri cu ajutorul unui pahar, in mijlocul carora se pune dulceata sau crema de ciocolata. Se impaturesc si se lipsesc marginile cu ajutorul furculitei.
Eu m-am folosit de o presa speciala de patiserie.
Se prajesc pe ambele parti, la foc mic, in ulei incins. Se pudreaza cu zahar. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii