Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu zaharul pana devin o spuma alba.Se adauga laptele caldut,coaja de lamaie rasa,esenta de rom sau de vanilie si zaharul vanilat.
Se amesteca bine dupa care se adauga faina cernuta,in ploaie si plicul de drojdie.Aluatul trebuie sa fie putin mai gros ca la chec.
Aluatul se lasa sa se odihneasca 15 minute pana cand incepe sa faca bule,incepe sa creasca.
Intr un ceaun se pune uleiul la incalzit iar cand sa incins se ia cu lingura din compozitie si se pune in ceaun sub forma de gogosi.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul in exces.
Cat sunt inca calde se presoara deasupra zahar pudra amaestecat cu putin zahar vanilat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii