Mixati oul cu zaharul.
Adaugati untul topit si racit si mixati in continuare inca 1 minut.
Adaugati laptele iar la final faina amestecata cu praful de copt, nucsoara si coaja de lamaie rasa.
Ungeti formele de gogosi/ briose cu unt si pudrati-le cu faina.
Umpleti formele tinand cont de faptul ca gogosile vor mai creste putin la cuptor.
Coaceti la 190 g C pentru aproximativ 15-20 de minute.
Pentru glazura, topiti untul la foc mic. Separat, amestecati intr-un castron zaharul si scortisoara.
Ungeti fiecare gogoasa cu unt pe toate partile si treceti-o prin zahar cu scortisoara.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii