Se incinge cuptorul la 200 de grade. Se pune tapioca intr-un castron de metal. Se amesteca uleiul cu apa si cu care si se pune pe foc, se da mixtura in clocot, apoi se amesteca cu tapioca si se amesteca cu o lingura de lemn. Se amesteca pina se obtine un aluat ferm. Apoi se pun ouale apoi cascavalul. Apoi se pune iaurtul. Se face cu miinile unse cu ulei, se fac bilute de coca ca o minge de tenis. Apoi se da cuptorul la 160 de gr. si se unge o tava cu unt si se coace 25-30 de minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii