Se pun stafidele in apa impreuna cu, coaja razuita de la o lamaie si se lasa cam o ora. Se curata merele si se taie cuburi. Intr-un vas se cerne faina impreuna cu praful de copt, se adauga zaharul, zaharul vanilat si sarea si se amesteca. Se adauga ouale, laptele (mie mi-a trebuit mai putin de un pahar asa ca nu il puneti tot de la inceput), stafidele stoarse bine si merele. Se amesteca totul. Se prajesc in ulei la foc mic punandu-se cu o lingura ( eu am folosit cea pentru luat inghetata). Se scot si se pudreaza cu zahar pudra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii