Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.Se incinge uleiul la foc mediu-mare. Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii