Faci maiaua din 50 ml apa calda, drojdie, 1 lingurita zahar si putina faina. Bati ouale cu zaharul si sarea. Intr-un castron, cerni faina si incorporezi treptat maiaua, iaurtul, laptele, ouale. Continui sa incorporezi faina pana obtii un aluat elastic. Il framanti 15-20 minute, cu mainile unse cu ulei,adaugand astel intreaga cantitate. Lasi aluatu sa creasca 45-50 minute la cald. Intinzi pe planseta o foaie de 1 cm. Tai cercuri cu un pahar. Pe jumatate din ele pui ciocolata taiata cubulete, le acoperi cu cele ramase si le presezi usor marginile sa se lipeasca.Prajesti gogosile in ulei incins la foc mic. Le scoti si le presari cu zahar.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii