Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt. In alt bol frecam untul care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam pana cand zaharul se topeste. Amestecul de lapte il adaugam treptat peste faina amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase, la sfarsit am adaugat coaja rasa de la o portocala.
Am pus uleiul intr-o oala mica si l-am pus sa se incalzeasca pe aragaz la foc mediu. Intre timp am format bilute din aluat, cand s-a incins uleiul adaugam bilutele pe rand si le prajim pe ambele parti pana devin aurii.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii