Gogosi

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Gogosi

Ingrediente

  • 600g de faina
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie/portocala
  • 100g unt topit
  • un cub de drojdie
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldud,. Se adauga ouale, vanilia si incet, incet faina. Se framata si se lasa sa creasca. Se intinde o foaie groasa cam de 50 cm si se fac formele cu un pahar apoi se pune cate o lingura cu gem in formele facute,si se da jumatatea de foaie peste si taiem cu paharul gogosile. Punem ulei intr-un tuci cat sa inoate gogosile si se tin 20 de secunde pe fiecare parte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise