Gogosarii se spala, se curata de cotoare si simburi. Se oparesc putin in apa cu sare. Se pun la scurs cu gura in jos. Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete ,apoi se calesc putin in ulei.Se scot intr-un castron si se amesteca cu usturoiul pisat.Se umplu gogosarii si se pun in borcane. Se clocoteste bulionul cu toate mirodeniile si se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza. Optional puteti pune deasupra in fiecare borcan o aspirina.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii