Se spala bine gogosarii si se scot cotoarele. Varza se toaca fideluta si se amesteca cu morcovul si telina rase pe razatoare. Se pastreaza morcovii mai mari pentru a face capacele la gogosarii umpluti.
Compozitia: varza, morcov, telina se amesteca cu sare si se freaca putin cu mainile pentru a se inmuia. Dupa cca. 30 minute umplem gogosarii, apoi punem capace din morcov. Se aseaza in borcane.Pentru a completa bine spatiul ramas printre gogosarii umpluti putem pune gogosari taiati sau felii de morcov. Se pregateste compozitia de picant - fix conform instructiunilor de pe pachet si turnam fierbinte in borcane. Inchidem borcanele (bine umplute) si lasam la temperatura camerei pana a doua zi cand dam la rece. Vor avea un gust deosebit, dulce-acrisor.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii