- se iau gogosarii, se spala , iar apoi li se scot coditele si semintele;
- se prepara umplutura din carne tocata , orez, ceapa, 1 ou, verdeata, pasta de rosii, sare si piper;
- se umplu gogosarii cu compozitia realizata si se aseaza intr-o tava;
- peste gogosari se toaca marunt ceapa, 1-2 gogosari, frunze de telina, pasta de rosii diluata cu apa, uleiul, sare si piper dupa gust;
- se dau la cuptor la foc mediu pentru 1h- 1 1/2h, stropind mereu gogosarii cu sos;
- cand sunt gata se servesc cu verdeata deasupra, smantana sau iaurt.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii