Baitul se pune la fiert. Conopida se desface buchetele si se pune o jumatate de ora in apa cu sare.
Gogosarii se curata si se taie felii de grosimea unui deget.
Cand baitul da in clocot, trecem prin el gogosarii pana isi schimba culoarea, apoi trecem conopida pana se inmoaie un pic.
Dupa preferinte, puteti taia felii 2-3 morcovi. Acestia trebuie, de asemenea, trecuiti prin bait.
In borcanele spalate si uscate punem o frunza de telina, o radacina de hrean si un rand de gogosari, apoi un rand de conopida. Ii indesam bine cu mana si punem printre ei usturoi. Dupa aranjarea legumelor in borcan turnam baitul fierbinte deasupra.
Rasturnam borcanele pe capace si le lasam sub paturi pana a doua zi. Nu necesita sterilizare.
Nota: Daca punem in borcane mici de 800 gr.facem portia de bait dubla.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii