Gogosari opariti pentru iarna

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5kh gogosari 1 litru otet 500 grame zahar 2 linguri sare 2 linguri boabe mustar 2 linguri piper boabe 5 foi dafin o radacina de hrean 1litru jumate apa

Mod de preparare

Se spala gogosarii si se taie in 4. Se pun toate ingredientele sa fiarba. Cand a inceput sa clocotesca apa, se adauga gogosarii si se tin pana isi schimba culoarea putin. Apoi, se scot, se lasa la racit si se adauga in borcane. Se adauga si moarea care am fiert-o peste gogosari si se pune prin ei hrean taiat felii. Se capseaza borcanele si se dau la loc racoros.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise