Gogosarii se spala bine si li se scoate cotorul si semintele (incercati sa scoateti toate semintele ca altfel, daca raman o sa fermenteze gogosarii).
Ii taiati felii mai mari.
Intr-o tigaie mai mare puneti sa preparati sosul.
Puneti otetul, uleiul, apa, zaharul, bulionul, mustarul, sarea, cateva boabe de piper si foile de dafin rupte bucati mici.
Tigaia o asezam pe foc, amestecam bine toate si lasam sa inceapa sa fiarba.
Cand sosul fierbe punem o mana sau doua de gogosari taiati, ii oparim circa 2 min apoi ii scoatem si punem alta tura de gogosari pana sunt gata toti.
Gogosarii pe care ii scoateti ii puneti fierbinti in borcane si ii acoperiti cu capac pana ce ii terminati pe toti.
Dupa ce ati terminat toti gogosarii, turnati sosul peste ei, ii inchideti ermetic, ii acoperiti cu o patura groasa si ii lasati acolo pana a doua zi cand ii dati la loc racoros.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii