Gogosarii se curata de cotor, se spala, se taie in patru si se scurg de apa. Otetul cu zaharul si condimentele se pun la fiert intr-o cratita de 3 litri. Cand clocoteste otetul se pun 10-12 felii de gogosari si se oparesc pana isi schimba putin culoarea.Se pun in borcane curate si uscate de 720 g sau mai mari(nu conteaza) si se apasa cu lingura ca sa intre cat mai multi. Otetul ramas se toarna peste gogosari. Borcanele se capseaza sau se leaga cu celofan si se pun intre perne pana se racesc.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii