Gogosari in otet

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Gogosari in otet

Ingrediente

  • 2 kg de gogosari
  • 1 L otet
  • 3 L apa
  • sare grunjoasa si zahar dupa gust
  • piper
  • foi de dafin
  • ceapa
  • telina

Mod de preparare

Se spala gogosarii, se taie felii si se aseaza in borcane.

Se adauga piper, foi de dafin, ceapa, telina.

Dupa se prepara otetul la 1 L de otet se adauga 3 L de apa cu sare si zahar dupa gust si se pune otetul in borcane.

Dupa se sterilizeaza si se da la fiert potrivit pana da in clocot.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise