Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana se racesc. Nu ii coaceti foarte tare pentru ca riscati sa se rupa cand ii curatati.
Dupa ce s-au racit, ii curatam usor de pielita, le scoatem cotorul si semintele.
Ungem un vas termorezistent cu unt.
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
In fiecare gogosar punem cascaval ras, apoi spargem cate un ou ( la mine gogosarii au fost micuti si a mai curs albusul pe langa).
Presaram sare, piper, putin marar si busuioc uscat.
Introducem gogosarii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana ouale sunt facute, cam 20 de minute dureaza.
Cand sunt gata ii scoatem si ii servim calzi.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii