se spala si se taie pe jumate gogosarii, se aseaza intr-un lighean se pune zaharul, sarea, otetul si conservantul peste gogosari. se lasa la macerat 24 de ore, se amesteca din cand in cad ca gogosarii sa se inmoaie si sa isi traga din ingrediente. dupe 24 de ore se aseaza in borcane si se lasa la acrit ca orice muratura. sunt deliciosi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii