Spalam gososarii, ii taiem si ii curatam de seminte. Punem 2 l de apa, 1 kg de zahar intr-o cratita pe foc, lasam sa se topeasca zaharul si apoi punem sarea amestecand continuu. La urma punem si 1 kg de otet (Vincon Vrancea). Amestecam pana incepe sa clocoteasca si punem in reprize gogosarii. Eu i-am impartit in patru reprize. Gogosarii trebuie sa stea intre 3 si 4 minute amestecand in ei. Nu se tin mai mult deoarece se inmoaie. Ii luam cu o spumiera sau paleta si ii vom pune in tava sa se racoreasca. Dupa ce am terminat de pus cantitatea de gogosari in acel amestec clocotit, ii vom pune in borcane, iar printre ei vom pune bucatele de hrean. Acesti gogosari sunt buni de mancat imediat ce se racesc. Va doresc sa aveti pofta!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii