Am pus la murat gogonele cu otet, foi de dafin si mirodenii.
Am pus la murat gogonele cu oţet, foi de dafin şi mirodenii: eu am folosit boabe de piper, ienibahar şi muştar de la Delikat, insa puteti folosi preferatele dumneavoastra. Am pus şi câţiva castraveţi pe lângă ele, pentru culoare.
Mod de preparare:
Se spală castraveţii şi gogonelele şi se aşază în borcanul spălat bine.
Se presară printre castraveţi rondele de ceapă, boabe de piper negru, boabe de muştar, boabe de ienibahar.
Se pun la fiert apa cu oţetul, zahărul, sarea, foile de dafin şi mirodeniile. Se lasă să fiarbă cam 10 minute, apoi se toarnă lichidul în borcan, având grijă să aşezăm un cuţit sub el (ca să nu crape). Se pun deasupra frunzele şi tijele de ţelină, care vor fixa legumele. Se lasă la răcit, apoi se pune celofan la gura borcanului. Eu îl ţin în balcon 2-3 zile, iar după ce se murează, îl mut la loc răcoros.
Timp: 30 min
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/gogonele-si-castraveti-in-otet.html
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii