Gogonele in saramura pentru iarna

Reteta de gogonele in saramura. Ce ingrediente folosim la reteta de gogonele in saramura pentru iarna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Gogonele in saramura pentru iarna

Ingrediente

  • -5 kg gogonele
  • -cateva radacini de hrean
  • -piper boabe
  • -foi dafin
  • -sare
  • -cimbru
  • -ardei iute
  • -boabe mustar
  • -felii de sfecla rosie, optional

Mod de preparare

Mod de preparare gogonele in saramura.

Se spala toate legumele si se aseaza in borcane. In fiecare borcan adaugati dupa gust cimbru, foaie de dafin, piper boabe, boabe mustar. Optional asezati in borcan si felii de sfecla rosie pentru o culoare mai frumoasa.

La 1 litru de apa se pune o lingura plina cu sare neiodata pentru muraturi.

Se inchid ermetic si se pastreaza in camara. Spor la preparat reteta de gogonele in saramura pentru iarna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise