Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam cu faina. Batem ouale, si suntem deja pregatite pentru urmatorul pas. Se tavalesc gogonelele prin faina cu fulgi, se apasa usor ca sa se lipeasca si fulgi si apoi se dau prin ou.
Se prajesc in ulei.
Smantana se amesteca cu ceapa verde taiata marunt si se aseaza deasupra feliilor de gogonele pane.
Si uite asa am ajuns si la faza in care se papa tot.
Pofta mare.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii