Se spala bine legumele;
Morcovii se taie in rondele;
Ceapa se taie in jumatati;
Radacinile de hrean se taie pe lungime;
Se pune pe fundul borcanului radacina de hrean, apoi legumele cu frunzele de telina printre ele;
Se fierbe 5 l de apa, iar pentru fiecare litru cate o lingura cu sare si jumatate de lingurita de boabe piper si mustar;
Se dau cateva clocote pana se dizolva sarea, apoi se ia saramura de pe foc si se lasa sa se raceasca;
Se toarna saramura peste legumele din borcan, care se acopera provizoriu pana a doua zi;
A doua zi se zdrobeste usturoiul si se adauga in borcane impreuna cu frunzele de hrean;
Se pun n cruce crengutele de visin, pentru a tine gogonelele in lichid;
Se capseaza borcanele si se rastoarna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii