Punem apa cu sarea si cu coaja de lamaie intr-o oala ca sa fiarba. Scoatem usor coaja de lamaie.adaugam usor faina in oala si batem energic cu o lingura de lemn, lucru pe care il facem la foc mic timp de 10 minute pana se formeaza o minge.amestecul va fi foarte rigid. il punem intr-o punga (aluatul). punem ulei la incins.facem o gaura la unul dintre cele doua colturi de jos al pungii,iar pe uleiul incins formam bete lungi de churros. le lasam la prajit pentru cateva minute pana se rumenesc, apoi le scoatem din ulei si le lasam la scurs pe niste servetele de bucatarie. se preseaza generos zaharul si scortisoara daca doriti. le putem servi simple,cu gem,ciocolata,sos picant etc.este o reteta foarte populara dati si o nota printr-un comentariu si spuneti cum a fost.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii