1 Dupa ce aplbusurile sunt separate de galbenusuri ,acestea se pun inr-o cupa si se amesteca spuma .
2 Intr-o alta cupa se amesteca galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit
- se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza cu mixerul
cand s-a amestecat adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana se incorporeata tot albusul,avem grija sa nu scada volumul albusului
se coc intr-un aparat special de goffre ,timp de 3 -4 minute
se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)(din aceasta compozitie ies cam 14 bucati)
pofta buna!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii