Se fierb gnocchi in apa cu sare si ulei de masline.Intro tigaie faina de teflon,pui ulei de masline si calesti usturoiul cu peperoncino,pui scoicile si sarezi dupa gust.Se lasa ca aromele sa se imbine,scoti usturoiul,adaugi un pic de apa de la fiertura.
Se scurg pastele si se amesteca in tigaie cu scoicile aromate,se pune cateva frunzulite de rucolla se amesteca, cca 3-5min se lasa sa se imbine buchetul de arome acoperind tigaia cu un capac.Se serveste pe un pat de rucolla si optional parmezan deasupra!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii