In robotul de bucatarei punem toate ingredientele ptr gnocchi amestecam bine si transferam intr-o punga ptr sprit si facem o gura mare ptr ca continutul sa iese usor.
Daca nu doriti cu spritul puneti continutul 30 de minute la rece si dupa aceea pe o plansa presarata cu faina, facem un rol de branza si taiem bucatele mici la fel ca cei de cartofi.
Intr-o cratita adanca punem la fiert 2 litri de apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam gnocchi in apa pana ce se ridica la suprafata ii scoatem cu o lingura cu gauri intr-o sita sa se scurga de apa.
Facem sosul: Intr-o tigaie incalzim untul cu lingura de ulei de masline astfel impiedicam ca untul sa se arda -prajim ceapa putin sa se aureasca adaugam ciupercile taiate felioare si le amestecam impreuna adaugam si praful de supa, este indeajuns o lingura condimentam si turnam smantanile aducem la punctul de fierbere si lasam pe foc mic 5 minute ca sa se ingroase.
Cat sosul fierbe incalzim cele 25 de grame de unt si prajim putin gnocchi in unt pana se auresc putin dupa care ii transferam in sosul de ciuperci si ii lasam 5 minute.
Servim gnocchi impreuna cu sosul de ciuperci presaram putin parmezan si patrunjel si o rosioara.
Este o mancare usora gustoasa si preferata copiilor.
Eu am pregatit-o dar am folosit la sos numai smantana slaba si a iesit foarte bine. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii