Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe broccoli in apa timp de 3-4 minute apoi in aceasi apa pune la fiert gnocchi, fierbandu-i comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge gnocchi de apa si pune-i deoparte.
Amesteca branza cu mucegai cu smantana si 25 gr cheddar si asezoneaza totul cu sare si piper.Amesteca gnocchi cu sosul cu branza si pune-i intr-un vas termorezistent.Presara deasupra 25 gr cheddar ramas si da totul la copt 15-20 minute pana cand sosul fierbe iar deasupra s-a rumenit.
http://lauradfood.blogspot.com/
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii