Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatelele de ghimbir se pun in paharul de blender.
Peste ele se pun mierea si zeama de lamaie. Se pun 500ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) .
Si se mixeaza cateva momente cu blenderul. Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare.
Se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servi, e indicat sa strecurati gingerata.
Se poate servi imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Racorire placuta :)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii