ghiveci din crap cu verdeturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap fara cap
  • morcovi
  • ceapa
  • sare
  • cartofi
  • telina radacina
  • ulei
  • pasta de tomate
  • mazare
  • fasole verde
  • ardei gras
  • rosii
  • ghiveci din conserva
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • cimbru

Mod de preparare

Ceapa,morcovii si telina se inabusa in ulei si 100 ml de apa, apoi se adauga cartofi si ardeiul gras.Peste legumele inabusite se adauga pasta de tomate si 300 ml de apa fiarta. Lewgumele se asaza intr-o tava ,se adauga fasolea verde,mazarea , rosii, ghiveciul din conserva , piper , cimbru si usturoi. Bucatile de crap se asaza deasupra, cu o felie de rosie.Tava se introduce la cuptor cca 30 min.La sfarsit se adauga vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise