Ghiveci de vitel cu orz

Intr-o cratita, se calesc ceapa, usturoiul si carnea.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ghiveci de vitel cu orz

Ingrediente

  • 1 pachet (500 g.) Orz Misko
  • 1 kg de vițel umăr cu os, taiat
  • ½ cana ulei
  • 1 ceapa
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 1 linguriță. linguri cimbru
  • 1 linguriță. linguri de busuioc
  • 2 lingurite. pasta de tomate linguri
  • ½ cana vin alb
  • 500 gr rosii tocate
  • 1 cană cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 1.5 litri apa

Mod de preparare

Într-o cratiță, se calesc ceapa, usturoiul si carnea în ulei de măsline. Se adaugă vinul și apoi se adaugă sare, piper, cimbru, busuioc, roșii, pasta de tomate și o cană de apă. Fierbeti timp de 1 oră și jumătate până când carnea este frageda.

Se adaugă 1,5 litri de apă și se lasă pe aragaz până la fierbere.

Punem carnea cu zeama, intr un vas de yena, adaugam orzul, se amestecă și punem in cuptor preîncălzit, la 200 grade C, timp de 20 de minute. Dupa ce este gata, se pune pe platou se presara cu cascaval ras și se servește.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise