Se pune uleiul intr-o cratita si se incinge usor.
Se pune uleiul într-o cratiță și se încinge ușor. Se adaugă ceapa tăiată fideluță, morcovul rondele și se amestecă.
Apoi punem ardeiul gras, tăiat fașii, puțină sare și se amestecă.
După ce sunt puțin călite, se adaugă fasolea verde spălată și ruptă bucăți, mazărea, cartofii, ardeii copți și se mai pune puțină apă.
Se pune vanăta coaptă și tocată (sau crudă), se fierbe puțin, iar la urmă dovlecel deoarece fierbe foarte repede).
Adăugam pasta de tomate, se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se dă la cuptor încins, la 180 grade C, circa 20-25 min.
Preparatul se servește cu pătrunjel verde presărat pe deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii