Se curata pestele,se spala,se taie bucati si se sareaza.Intr-o cratita in care s-a pus ulei la incins, se pun ceapa, rosiile felii(fara pielite si seminte), dupa care se adauga telina, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele, fasolea verde taiata in jumatati, mazarea si cateva boabe de piper.
Se adauga zeama de peste sau apa fierbinte si cand legumele sunt aproape fierte se da la cuptor 30 min, pana prinde o crusta frumoasa deasupra.Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.este o mancare ce se poate servi rece, usoara si sanatoasa
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii