Ghiveci de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste alb
  • 600 gr rosii
  • 1 telina micuta
  • 150 gr masline verzi umplute cu ardei
  • 1 mana de mazare
  • 3-4 cepe
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 mana de fasole verde
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
  • vin alb
  • condimente pentru peste.

Mod de preparare

Pestele se curata, se taie bucati si se pune 10 minute la marinat intr-un amestec de vin alb,ulei de masline si condimente pentru peste.

Se scurg bucatile de peste si se pun impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite si taiate felii intr-o tigaie mai mare cu ulei incins.

Se adauga morcovii,telina,patrunjelul taiate rondele,fasolea verde taiate bucatele si pe jumatate,mazarea si maslinele.

Se condimenteaza dupa gust, se lasa 10 minute si se adauga putina apa clocotita.Se lasa pe foc pana se patrund legumele apoi se da la cuptor intr-un vas termorezistent.

La servire se decoreaza cu verdeata tocata.

Se poate servi si calda si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise