Pestele se curata, se taie bucati si se pune 10 minute la marinat intr-un amestec de vin alb,ulei de masline si condimente pentru peste.
Se scurg bucatile de peste si se pun impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite si taiate felii intr-o tigaie mai mare cu ulei incins.
Se adauga morcovii,telina,patrunjelul taiate rondele,fasolea verde taiate bucatele si pe jumatate,mazarea si maslinele.
Se condimenteaza dupa gust, se lasa 10 minute si se adauga putina apa clocotita.Se lasa pe foc pana se patrund legumele apoi se da la cuptor intr-un vas termorezistent.
La servire se decoreaza cu verdeata tocata.
Se poate servi si calda si rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii